Hemmeligheten bak at våre matgjester stort sett alltid sier takk for sist?
Den viktigste delen av opplevelsen er råvarene. De skal være best. Og det skal smake av nord. Derfor er det alltid sesongen som bestemmer hva vi serverer.
Oppskriftene våre er kvalitetssikret gjennom generasjoner. Vi kaller ikke maten vår gourmet eller fine dining. Vi kaller det rett og slett bare god mat.
Omgivelsene er spektakulære. Vi har byen under oss, fjorden og fjellene foran oss og polar-himmelen over oss. Og kommer du med kollegaene dine, symøtet ditt eller lutefisk-laget, sitter du helt skjermet for andre gjester.
Bespining på Breidablikk er mulig for grupper på minimum 10 personer. Kontakt oss for avtale.
På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.